El meu Blog

En aquest blog el que he volgut fer és reunir totes les receptes fàcils que amb la col·laboració de la meva família, amigues i blogs he pogut anar recopilant i provant de fer ,esperant que els agradin a tots.

Us convido a provar de fer-les i a deixar-hi algun comentari i tan aviat com pugui contestaré ,desitjo que us agradi i que gaudiu tant com jo.

Gràcies.

Elena.

Datos personales

domingo, 19 de enero de 2014





Acompanyament de pebrots vermells

Aquest acompanyament et pot treure d’un mal de cap ,és fàcil de fer i sempre tens alguna cosa per acompanyar un plat de peix o de carn .

Ingredients:

-         1 kg de pebrots vermells
-         Uns 50 ml d’oli d’oliva.
-         4 alls
-         2 cebes (o més ,al gust)
-         1 culleradeta de sal
-         Pebre negre.

Preparació:

El que farem primer és posar una paella al foc amb la meitat de l’oli i posem amb la vitro al 3 perquè es comenci a escalfar ,però hem d’evitar que es cremi. Tallarem la ceba a mitges llunes i els alls a làmines
Quan comenci a estar calent l’oli hi afegirem les cebes i les cuinarem a foc alt al principi i després ho baixarem al 4 estarem pendents de la paella i amb una cullera de fusta anirem remenant ,desprès d’uns cinc minuts afegirem l’all i remenarem ,deixarem que es cogui  fins que la ceba estigui transparent llavors serà el moment d’afegir la resta d’oli i seguidament afegirem els pebrots vermells que tindrem tallats a quadradets , afegirem també la sal i el pebre ,remenarem bé i deixarem que es vagi fent a foc ¾ fins que ens sembli que està tot ben potxat , pot ser ben be uns 20/25 minuts més a partir de que ho hem afegit tot a la paella ,però de totes maneres s’ha de controlar.
Una vegada tenim tot això cuit podem passar a embotar l’acompanyament de pebrot vermell en pots de vidre un cop ja esterilitzats (que ja vaig explicar en la recepta de pebrots vermells cuits ) els omplirem amb el pebrot ,ceba, all  i amb l’oli que hi ha deixat i taparem i a coure’l al bany maria .(explicat amb la recepta de pebrots vermells cuits).
I ja tens aquí un acompanyament a punt per treure’t d’un mal de cap.

No hay comentarios:

Publicar un comentario