El meu Blog

En aquest blog el que he volgut fer és reunir totes les receptes fàcils que amb la col·laboració de la meva família, amigues i blogs he pogut anar recopilant i provant de fer ,esperant que els agradin a tots.

Us convido a provar de fer-les i a deixar-hi algun comentari i tan aviat com pugui contestaré ,desitjo que us agradi i que gaudiu tant com jo.

Gràcies.

Elena.

Datos personales

viernes, 24 de enero de 2014



 


Magret d’ànec amb fruits vermells

Va ser un plat de la nit de Nadal que el vaig fer al mati i que al vespre estava boníssim.

Ingredients:
-         3 magrets d’ànec
-         350 grs de barreja de fruits vermells
-         250grs de brou de carn
-         150grs de sucre
-         Unes fulles d’alfàbrega
-         Pebre
-         Sal.

Preparació:
 
Agafem la meitat dels fruits vermells i els posem amb un cassó I les cobrim amb aigua I courem durant uns 6/7 minuts.
Salpebrem I reservem.

Amb el sucre farem un almívar I afegirem les fruites vermells restants I apartar.

Amb un ganivet ben afilat farem un talls  en forma de reixa a la pell del magret , i posarem sal i pebre pels dos costats i cap a la paella quan aquesta estigui ben calenta i amb la part de la grassa cap avall ,no hi posarem oli ja que el magret ja en fa,el courem uns 6 minuts per costat i quan hagi passat aquesta estona retirarem del foc la paella i el taparem amb alumini i deixarem que reposi uns 5 minuts més.

Traiem el magret i reservem . A la paella amb la grassa del magret desglaceu  amb el brou de carn fins que es redueixi a la meitat,llavors afegirem el puré de fruits vermells i barrejarem .
Agafarem els magrets i els tallarem a filets i servirem amb la salsa per sobre juntament amb fruits sencers.


Espolsarem per sobre l’alfàbrega. Si no volem tenir feina ha fer la salsa podem acompanyar el magret amb melmelada de fruits vermells ,de maduixes,de cireres I també amb ceba caramel·litzada.
Espero que us agradi.
Bon profit !!!!!!!!!

Font : revista “ cocina Mia “ mes de desembre / 2013




No hay comentarios:

Publicar un comentario